Overkappingen en luifels

Overkappingen en luifels 2018-03-30T16:24:27+00:00

Project Description

Comfort in weer en wind met de luifels van Daylight Technics.

Wilt u graag buiten zijn, maar toch worden beschermd tegen neerslag of felle zon? Met de luifels van Daylight Technics kunt u in elk seizoen comfortabel in een buitenruimte verblijven. Het flexibele standaardsysteem van Daylight Technics bestaat uit een aluminiumframe met heldere of rookbruine polycarbonaatbeglazing en kan eenvoudig zelf worden gemonteerd.

Maatwerk
Voor projecten waarvoor standaardluifels niet afdoende zijn, biedt Daylight Technics maatwerk. Samen met u wordt er gekeken naar de mogelijkheden, zonder dat u uw ontwerp hoeft te wijzigen.

Standaardluifels
Daylight Technics produceert twee typen luifels:
Speciale luifels volgens uw ontwerp en standaardluifels voor woningen, campings en entrees van openbare gebouwen. De standaardluifels zijn lichtdoorlatende luifels die u eenvoudig zelf kunt monteren. De constructie bestaat uit een aluminiumframe met heldere of rookbruine polycarbonaatbeglazing.

Deze luifels hebben de volgende eigenschappen:

  • Levering als compleet pakket, inclusief twee trekstangen en één ophangbeugel.
  • Het aluminiumframe en de ophangbeugels zijn voorzien van een duurzame poedercoating. Standaard moffelen wij de luifels in de kleur wit (RAL 9010), maar andere kleuren behoren ook tot de mogelijkheden. Voorzien van heldere of rookbruine, massieve polycarbonaatbeglazing.
  • De luifels zijn 1250 mm diep. Voor de breedte heeft u de keuze uit 1544 mm of 1250 mm.
  • Door meerdere luifels aan elkaar te koppelen, kunt u een bredere luifel maken.


Speciale luifels

Bij de speciale luifels worden de specificaties en vereisten in overleg met u vastgesteld. Zoals u uit onze referenties kunt opmaken, bieden wij zeer ruime mogelijkheden wat betreft ontwerp, productie en montage.

De beglazing wordt altijd afgestemd op uw toepassing. U kunt kiezen uit:

  • Kanaalplaten.
  • Massief polycarbonaat.

Verder kunt u kiezen uit heldere, opale of warmtewerende beglazing.

De aluminiumprofielen kunnen als volgt worden uitgevoerd:

  • Brut.
  • Gepoedercoat.
  • Geanodiseerd.

Meer informatie?
Neem voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek contact op via telefoonnummer +31 (0)226 – 36 61 18 of vul ons contactformulier in.